Gjorde til klassiske stole

(9 produkter)

 

Gjorde er et meget populært materiale at bruge, hvis du skal flette dine stolesæder. Gjorde bruges til en enkel flettestil, som giver stolen et elegant men også enkelt udtryk. Gjorde kan både bruges til dine spisebordsstole eller lænestole, da materialet giver en rigtig god komfort. Du kan i vores shop finde et bredt udvalg af gjorde i forskellige bredder og typer.

Sortér efter:

Gjorde til stole

Flettede stolesæder og rygge er et gammelt håndværk – Det har været brugt i flere hundrede år. Det er samtidig et håndværk som har udviklet sig igennem tidens løb. I begyndelsen var det snore af halm som blev brugt til at flette med. Senere begyndte man at bruge søgræs og dernæst papirsnore.

Udover at bruge snore til at flette stolesæder med, så har gjorde også længe været et populært materiale. Brugen af gjorde tillader en enkel flettestil, som giver en sofistikeret stol med et enkelt og rent formsprog. Gjorde kan bruges til både spisebordsstole og lænestole, da gjordene giver en god komfort.

Vi har et bredt udvalg af gjorde i bl.a. bomuld, hør, gummi, jute og elastik. Derudover fås vores gjorde i forskellige bredder. Uanset om du skal bruge en gjord som underlag for et sæde eller om gjorden skal bruges som sæde, så kan du finde netop den gjord som passer perfekt til dit gør-det-selv projekt. Vores gjorde er i den høje kvalitet som professionelle bruger til restaurering af møbler, med et fast og langtidsholdbart resultat.