Specialister
i Fransk flet

Fransk flet

HOS BALDERUS ER VI SPECIALISTER I FRANSK FLET – DET ELEGANTE FLET

Poul Henningsen, der er bedst kendt for sine lamper, faldt for de lette og elegante dampbøjede Thonet-stole. I dag kender vi dem som wienerstole.  Den socialt bevidste PH, så i verdens første masseproducerede stol en mulighed for at alle kunne få råd til smukt design.

I 1932 indgik Fritz Hansen en licensaftale med Thonet om produktion af nogle udvalgte modeller – og fransk flet var for alvor kommet til Danmark. Fransk Flet er stadig et let og elegant flet. Det findes i 2 varianter. Både det håndflettede, der flettes direkte på stolen, eller maskinflet der købes i metermål, klippes til og monteres.

Fransk flet anvendes i dag til en lang række populære stole. Balderus Stoleflet har mange års erfaring med begge typer flet.

  • Et elegant mønster som stadig er moderne
  • Et arbejde der kræver snilde og finesse
  • Flettet kan både udføres i hånd og på maskine

Hos Balderus går godt håndværk og faglig stolthed hånd i hånd. Vi sætter en ære i at levere til den aftalte tid og i den bedste kvalitet.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os


Ring på 86 91 43 31

SEND BESKED

Få et tilbud

Stoleflet

RING, SKRIV ELLER KIG FORBI

Du er meget velkommen til at sende os en mail for et tilbud på reparation. Udfyld alle informationer i formularen, da vi på den måde har nemmere ved at præcisere dit tilbud.

Dit navn (skal udfyldes)
Dit telefonnummer (skal udfyldes)
Stolemodel (Giv os gerne stolemodellen, hvis du kender den)
Din besked
Send gerne et billede med af stolen (maks. filstørrelse 1MB)