Vi tilfører
møbler nyt liv

Reparation & renovering

PÅ BALDERUS VÆRKSTEDET FÅR DE VÆRDIFULDE DESIGNSTOLE NYT LIV

På Balderus værkstedet får værdifulde designstole nyt liv.

Vores dygtige møbelsnedkere er eksperter i renovering og reparation af designstole. De har mange års erfaring med godt håndværk og kvalitetsmøbler, og de kan få både genbrugsfund og yndlingsarvestykker til at fremstå som nye.

På værkstedet tager vi hånd om hele stolen og renoverer både træ- og fletværket med respekt for det oprindelige design. Nænsomt og med blik for detaljen.

Under den ødelagte eller slidte overflade finder vi ind til stolens oprindelige udseende. Og efter en omfletning, en afslibning og lakering eller sæbebehandling er designstolen så god som ny.

Kan det betale sig?

Hvis du er i tvivl, så hjælper vi gerne med at vurdere omfanget af renoveringen, inden vi går i gang. Ring eller send os et foto af stolen, så fortæller vi, hvordan vi kan hjælpe dig.

I langt de fleste tilfælde bliver stolen så god som ny efter renoveringen/reparationen – og et nyt, flettet stolesæde kan holde i op til 25 år.

Eksperter i renovering & reparation


Snedkerarbejde

På Balderus værkstedet sørger vores dygtige møbelsnedkere for at renovere og forny træværket på smukke designmøbler, så de igen kan holde i mange år.

Opfriskning

Stolens træværk tager vi os af på forskellig vis, alt afhængig af stolens beskaffenhed og træsort. Vi kan afrense og slibe og efterfølgende give sæbebehandling/oliebehandling. Stolen kan også lakeres eller evt. males i lige den farve, der ønskes.

Maling/Lakering

Balderus giver designstole nyt liv. Gerne helt fra bunden. En omlakering får møblet til at fremstå som nyt. Man kan også vælge at sætte kulør på nostalgien og modernisere med smukke farver.

LÆS MERE OM STOLEFLET >>

Har du brug for hjælp?

Kontakt os 


Ring på 86 91 43 31

SEND BESKED

Få et tilbud

Reparation

RING, SKRIV ELLER KIG FORBI

Du er meget velkommen til at sende os en mail for et tilbud på reparation. Udfyld alle informationer i formularen, da vi på den måde har nemmere ved at præcisere dit tilbud.

Dit navn (skal udfyldes) *
Dit telefonnummer (skal udfyldes) *
Stolemodel (Giv os gerne stolemodellen, hvis du kender den)
Din besked *
Hvad er 1 + 1? Skriv venligst dit svar med bogstaver *
Send gerne et billede med af stolen (maks. filstørrelse 1MB)