Møbelpolstring

Hos Balderus har vi 20 års erfaring inden for møbelpolstring – med kvalitetshåndværk, professionel vejledning og rådgivning, giver vi nyt liv til dine møbler. Vi kan garantere dig et flot og præcist resultat af høj kvalitet, hvor dine ønsker og behov er i højsædet.

 

Hvad er møbelpolstring?

I dag bruger vi møbelpolstring til at forny og opdatere ældre møbler. Ved at tilføje ny polstring i et sæde eller ompolstre en stol med nyt betræk, giver vi dem en forlænget levetid, større komfort og et pænere udseende.

Møbelpolstring er en ideel måde at bringe nyt liv i gamle og slidte møbler. Via møbelpolstring kan du rede et gammelt arvestykke og samtidig sikre dig et lækkert møbel, som passer perfekt i din indretning.

 

Hvorfor benytter vi møbelpolstring?

Der findes en række forskellige grunde til at ompolstre sine møbler. Men de to primære grunde er for udseendets skyld og for at reparere beskadiget eller ødelagt polstring.

Hvis din sofa eller stol har lidt skader ved f.eks. ridser, buler eller lignende, så kan det være en fordel at give dem nyt liv. Det kan sikre dig, at du beholder et vidunderligt stykke møbel, som ellers kunne være gået tabt.

Den anden grund er, at du benytter møbelpolstring til at opdatere eller nuancere dine møblers udseende. Her kan der være tale om et nyt, spændende design til dine møbler som komplimenterer resten af stuen. Du kan også med fordel benytte polstringen til at skille dine møbler ud fra mængden. Uanset hvad, er du ikke nødsaget til at udskifte ældre møbler, som ikke længere passer med din stil.

 

Kan møbelpolstring hjælpe med øget komfort?

Vores møbelpolstring hjælper dine designmøbler med at holde sig pæne, men den rette teknik kan også øge komforten. Ved at tilføje ny støtte eller ekstra lag af polstring, kan du øge komforten i dine møbler. Det kan specielt være en hjælp ved ældre møbler, som er blevet trætte i polstringen, så vi får det bedste udseende og komfort.

 

Vælg en erfaren møbelpolstrer

Hos Balderus udfører vi professionel og kompetent ompolstring af dine møbler. Med over 20 års erfaring i branchen, ombetrækker vi de fleste skandinaviske møbelklassikere. Fra Arne Jacobsen og til Yngve Ekström er du sikret en kvalitetsbevidst møbelpolstrer.

Med et nyt betræk på et smukt arvestykke, kan der skabes et helt nye indtryk i hjemmet. Man kan vælge et matchende stof til den øvrige indretning, eller man kan vælge at fremhæve møblet med et betræk, der skiller sig ud. Der er mange spændende muligheder!

Hvis du har brug for en erfaren møbelpolstrer, som både kan hjælpe med professionel vejledning, rådgivning og kvalitetshåndværk – så er du kommet til den rette.

 

Møbelpolstring af designklassikere

Hos Balderus udfører vi også møbelpolstring på skandinaviske designerstole og designklassikere. Med vores kvalitetshåndværk og professionelle rådgivning, kan det uden tvivl betale sig at puste nyt liv i dine gamle designklassikere.

Vi har erfaring med en lang række klassikere såsom:

Arne Jacobsen

Bruno Mathsson

Børge Mogensen

Hans J. Wegner

Poul Kjærholm

Finn Juhl

Ole Wanscher

Hvidt og Mølgaard

Og mange flere.

 

Har du brug for hjælp?

Hos Balderus lever vi af tilfredse kunder, og vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde med respekt for det originale design. Har du et ønske om at give dine møblet nyt liv? Så kontakt vores møbelpolstrer Tina Bøstrup på tlf.: 29 46 12 04.