Papirflet i metermål

(11 produkter)

 

Papirflet er et populært materiale at bruge til stole, hvor det typisk bliver brugt til stolens sæder og ryglæn. Papirflet er et meget slidstærkt materiale, som medfører en lang og god holdbarhed. Udover, at det er et slidstærkt materiale, giver papirflet også en god komfort, hvilket er meget vigtigt, når det bruges til møbler. Tilføj en enkelt sætning om udvalg eller lign. reference til produkterne.

Sortér efter:

Bredt udvalg af papirflet

Papirflet er et meget populært materiale og kan bruges til mange forskellige DIY projekter. Oftest ser vi dog papirflet blive brugt til stolesæder og ryglæn, men det kan også bruges til sengegavle, skabslåger, rumdelere etc. Det er et utrolig slidstærkt materiale, som holder længe – Hvilket gør det så egnet til brug til stolesæde og ryglæn. Derudover er det også behageligt at sidde i, hvilket selvfølgelig også spiller en rolle i forhold til at bruge materialet til møbler. Det er et alsidigt materiale som fås i lidt forskellige farver samt mønstre. Det kaldes også fransk flet, rørflet eller rattan.

I vores webshop har vi et bredt udvalg af papirflet i metermål i flere bredder, vævninger samt farver. Du kan derfor få lige det udtryk du ønsker dig til dine møbler. Alle vores typer af flet er 100% naturprodukter, som tilføjer en masse varme og natur til din bolig.