Reservedele til stole

(2 produkter)

 

Hos Balderus har vi samlet et udvalg af reservedele til stole. At du restaurerer dine møbler, forlænger møblernes levetid og ofte bliver stolene så gode, at de er som nye. Hvis du har designerstole derhjemme, som også godt kunne trænge til en restaurering, så har vi også reservedele til det. Lav internt link på det sidste.

Sortér efter:

Reservedele til stole

Møbler holder desværre ikke evigt, selvom du passer godt på dem. Vi har samlet et udvalg af reservedele til stole her i vores shop. Med vores produkter kan du selv give dig i kast med at restaurere dine designstole. Når du restaurerer dine stole, forlænger du deres levetid med mange år – Nogle gange bliver stolene endda så gode som nye.

Vi har blandt andet flere reservedele til Wegner Y-stol model CH24 i ubehandlet eg. Y-stolen var en de tidlige modeller Hans J. Wegner tegnede. Designet blev ikonisk og har opnået en særlig status inden for moderne design. Y-stolen har været i produktion uafbrudt siden stolen blev præsenteret i 1950.

Hvis du foretrækker at lade professionelle restaurere dine værdifulde designstole, vil vi hellere end gerne give dig et tilbud på restaurationen af dine stole.